21 jun 2014, 19:55

Тъга 

  Poesía » Filosófica
357 0 0

Картини сменят се пред мен,
картини - на любов и самота...
Картини гледам, всеки ден,
картини, о, тъжен е света!

Вървя по улицата сива,
вървя в непрогледна мъгла.
Вървя и гледам, щастлива 
е само майката тъга...

Паднаха капки в миг,
паднаха, спряха дъха...
Паднаха, блеснаха в миг,
сълзи били те, от тъга...

© Тихомир Тошев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??