Тъги
Давя се във собствените си сълзи,
нещо в мене крещи,
нещо душата ми гори..
Не заслужавах ли и аз да имам мечти...
Нещо в мене плаче,
нещо ме души.
Мисля, бяха моите тъги...
PS - Justin Nozuka - After tonight (пожелание)
© Елена Todos los derechos reservados