4 ene 2007, 12:29

Тъжен свят... 

  Poesía
560 0 0
Болка, мъка, светлина. Роди се в миг и в миг умря.
Изгасна, затъмнена, задуши се. И в черна нощ внезапно прероди се.
В светлия свят започна да нахлува и с белите души безмилостно да се целува.
И чистата душа в миг става мрачна... Изгуби се и белотата й прозрачна.
Изчезна всичко светло и добро. Във света остана само тъмнина... И зло. Тъмни улици и тъмен свят. Пусти мисли и гняв непознат.
Омраза, проказа, лъжи. Светлината в мрак затвори очи.
Целуна душите бели за сбогом. Оттегли се и взе със себе си чистия огън.
Зло и тъмнина в света се настаниха и всяка част от чистото убиха.

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??