4 jun 2017, 13:47

Тъжна е китарата 

  Poesía » Otra
561 4 18

Как тъжна днес е китарата,
щом струна, няма кой да допре. 
А толкова радост е давала. 
Ти бе нейно сърце. 

 

Как тъжна днес е китарата.
Всяка струна рони сълза. 
В ръцете ти жива е ставала,
щом на нея засвириш, едва. 

 

Как тъжна днес е китарата.
Няма си вече сърце. А пееше.
Даже щастлива пееше някога. 
Но гласа ѝ, кой ли отне?! 

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??