12 ene 2021, 10:10  

Тъжна кукла зад витрина от кристал 

  Poesía » Civil
158 1 2

 

Кога така бързо реши и порасна,
захвърли играчките в най-близкия гюм,
и почна игра, много опасна
с мъже, със скандали и медиен шум.

Започна да пееш, издаде и клипове
със точка червена, за твойте връстници.
В тях бъркаш порочно из мъжките слипове
и скри дори топките, на порно тигрици.

Добре се развиваш за нашия век,
във който май само така се пробива.
Но дали щом пораснеш, ще си още човек,
или образ за другите, който другото скрива?

Не те питам, а ти се запитай сама.
Аз излизам от кадър, там развалям картината.
И сбогува се с тебе и със твоята драма,
в която си куклата, която сама си прави витрината.

16.05.2018.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??