21 abr 2007, 12:55

Тъжният път 

  Poesía
695 0 3
В сърцето ми песен, изпята със струни -
красиво шептяща китара,
настъпи в живота ми гаснеща есен,
далеч от сълзи и поквара.

И ето, години след знойното лято,
струните мълчат смирени,
в китарата вместо мелодия - цветя,
грижливо от мен засадени...

16.04.07

© Никифор Никифоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??