13 dic 2006, 0:56

Тъжно... 

  Poesía
652 0 4
Снежинките поръсиха очите ти
и стана толкова студено...
и просълзи...
                     в душата ми...
А аз те гледах, гледах... гледам...

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??