26 nov 2007, 15:30

"Тъжно" 

  Poesía » De amor
489 0 2

Лицето ми тъжи, обляно от сълзи,
а уж топло е в моето сърце.
Къде е блясъкът в моите очи?
Защо не мога пак да съм дете?

 

Ръцете ми горещи, а сега студени,
прегръщат силно със любов!
Спомням си едни лица засмени
и отекващ в тишината тъжен зов.

 

"Обичам те" - две силни думи!
Лъжа са, знам, и тъжно е в мен!
Броя аз рани, сякаш от куршуми,
но отлита бавно този ден.

 

Къде е таз усмивка, дето грее!
Защо не мога пак да се засмея?
Онзи въглен още в сърцето тлее
и не виждам за какво живея!

 

А аз обичам него - моето момче!
Но усещам как тази обич си отива...
изписана е болка върху тъжното лице
и една сълза-мечта пада и изстива!

 

Страх ме е да се усмихна от сърце
и любовта да не погубя!
А искам да прегърна силно с две ръце,
защото ще умра ако те загубя!

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??