25 oct 2013, 15:52

Тъжно ми е 

  Poesía » De amor
554 0 5

Така много ми се иска

да летя като теб, соколе!

Високо, безгрижно, красиво,

далече от човешки беди.

 

Не искам да съм тъжна

от капризите на някой,

който наранява дълбоко,

от което много боли.

 

Искам да се радвам

на есените багри,

които погледа пленяват

и благодат на душата дават.

 

Искам да живея щастлива,

сгушена, близо до теб.

Опора и сила в живота,

ти, единствена моя любов.

 

 

 

25.10.2013 год.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??