Милувка моментна.
Претръпваш за миг.
А после обърнат
гръб и ритник.
Лесно е да се влюбиш,
да кажеш "обичам",
но от това май по-гнусно няма -
нали после ще отричаш.
На отсрещната улица ще притичаш
омерзен и омърсен,
и навярно спокойно ще дишаш,
че вече си освободен.
Хабиш си чувствата - от воле!
И всеки така.
Защото днес с материално сърце
"обичаме", а не от душа.
23.04.2009г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados