23.04.2009 г., 23:46 ч.

Тъжно замислено. 

  Поезия » Гражданска
423 0 0

Милувка моментна.

Претръпваш за миг.

А после обърнат

гръб и ритник.

 

Лесно е да се влюбиш,

да кажеш "обичам",

но от това май по-гнусно няма -

нали после ще отричаш.

 

На отсрещната улица ще притичаш

омерзен и омърсен,

и навярно спокойно ще дишаш,

че вече си освободен.

 

Хабиш си чувствата - от воле!

И всеки така.

Защото днес с материално сърце

"обичаме", а не от душа.

 

 

23.04.2009г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??