16 abr 2012, 19:52

Тълкование 

  Poesía » Otra
579 0 2

Очите ми виждат в различни нюанси,

цветовте играят си с моите мисли.

Объркват всичко познато и ме замислят

че може би истина е,  а не е илюзия.

 

Вятъра духа в косите ми шарени,

идават от ляво, а може би от дясно.

Някъде от там полъхът гали ме,

но не с перо, а с тежък предмет.

 

Шепне ми думи неразбрани от някъде,

истина ли са или умстеви илюзии?

Променя се целият кръг около мен

и дава на света ми нов сьожет.

 

Цветове и полахи колкото щеш,

различно талкование имат си те!

Разбирам ги такива както ги искам,

за да мога да живея добре.

 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??