"Глупаците продават се за малко,
мерзавците мълчат и искат много,
страхливците безплатно се предават,
а другите започват да разбират
защо на търга краят наближава."
Това прочетох и потърсих автора,
да го попитам само аз едно:
"Дали разбирам... Обясни защо!"
И той, тъй както беше свикнал,
погледна ме и всичките до мен
и отговорът бе обикновен:
Защото вече трудно се наддава,
системата опасно остарява,
а този търг е време да привърши
и новият да почне с пълна пара!
© Диди Генова Todos los derechos reservados