26 ago 2009, 23:12

Търси доброто, търси любовта 

  Poesía » De amor
438 0 0

Истината може би горчи,
любовта може би боли,
аз не мога да зарадвам всички и не искам...
Аз не мога да обичам всеки и не искам...
Бродя по широкия свят със своята свободна душа,
с доброто чувство към хората и света
и някой ще ме разбере, може би.
Аз също страдам или боледувам,
но не мразя и не ревнувам.
Търся слънцето, търся радостта,
виждам доброто, виждам красота.
Намирам искрата в добрите очи,
намирам любовта, намери я и ти.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??