3 sept 2008, 22:02

Търси ме! 

  Poesía
573 0 2
 

Търси ме

 

Затвори очи.

Погледни душата си.

Открий космоса в теб

и виж колко е голямо сърцето ти!

 

Безконечна синева

и ярко пламтяща жарава.

Зелена мека трева

и сърце, което обич дарява.

 

Космос безкраен

и проста мечта!

Теб единствена

да имам аз на света!

 

Затвори очи и търси ме,

дори когато ме няма

и някъде там ще откриеш

скътан спомен за двама!!!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Снимката ти ми напомня за бившия и бъдещ съпруг !!!Повярвай ми с риболова и любовта няма да успееш!!!Откажи се от едното!С поздрав Вили!!!
  • Великолепен стих, Пещерски!!!Очарована съм!!!
Propuestas
: ??:??