Търси се жив или „мъртъв” –
онзи принц с руси коси,
с приказни царски одежди
и разпилени мечти.
Който галантно прикляка
и ми подава ръка...
С коня на ъгъла чака,
да ме превърне в звезда.
Ярко за него да светя,
в трудни, в добри времена.
С коня си бял през полето
да ме разхожда в нощта.
Ех, помогнете, за Бога,
да го намеря сега...
Днес, само в списание „Мода”,
този принц пъчи снага...
Конят отдавна го няма,
няма и царски дворци...
Казват, че принцове няма -
само безплатни мечти...
© Веселка Василева Todos los derechos reservados
Роберт - Ооо, ето един дегизиран принц Усмивки..
Цвети - Благодаря! Усмивки и за теб
Веселка - Благодаря, Адашче! Усмихнат и много хубав ден