8 ene 2006, 21:55

Търсих те 

  Poesía
765 0 2

Търсих те във полета на птиците с  надежда

като тях да извисим тела в простора,

без да знам къде ли ни отвежда,

да забравим всъщност, че сме хора.

 

Търсих те във шепота на вятъра,

който нежно си игра с косите ми

послание по него бих ти пратила,

но не ще видиш любовта в очите ми.

 

Търсих те в уханието на цветята

и си уших от него дреха,

мога боса до теб да вървя по земята,

за да дам на сърцето ти утеха.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??