29 nov 2007, 8:36

Търсим се 

  Poesía
1321 0 7
В безнотно петолиние,
в безгласни песни,
в аматьорски метонимии
и чужди есени...
се търсим.

В неизказани слова,
в нечути думи,
в неизвършени дела,
по чужди друми...
се търсим.


В неизмислени мечти,
и в несънуваното,
в неизгрелите звезди,
и в нерисуваните...
се търсим.


В безкрайно търсене,
в безсънно чакане,
очакваме разсъмване.
И търсим се. И търсим се.

© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??