29.11.2007 г., 8:36 ч.

Търсим се 

  Поезия
1047 0 7
В безнотно петолиние,
в безгласни песни,
в аматьорски метонимии
и чужди есени...
се търсим.

В неизказани слова,
в нечути думи,
в неизвършени дела,
по чужди друми...
се търсим.


В неизмислени мечти,
и в несънуваното,
в неизгрелите звезди,
и в нерисуваните...
се търсим.


В безкрайно търсене,
в безсънно чакане,
очакваме разсъмване.
И търсим се. И търсим се.

© Стаси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??