Търся Я
Търся непрестанно - своята Любов,
може да е странно - вече съм готов,
беше Тя до мене - нейде отлетя,
може би е бреме - може би съдба...
Вслушвам се и чакам - нежният И глас,
може ненадейно - да Я срещна аз
и тогава всичко - в мен ще закрещи,
но дали ще чуе - вече сме сами...
© Вал Герх Todos los derechos reservados