15 mar 2012, 12:39

Уанрю 

  Poesía » Formas orientales
505 0 2

БЕЗКАЛЕНДАРНО - език отмерва времето по дупките от паднали зъби

 

 

 

"СЛЪНЧЕВ СПЛИТ" - капан за стенещи пеперуди

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??