8 ene 2006, 22:01

убийствоТО 

  Poesía
1412 0 1

Всеки миг е остър нож -
туй сърцето знае,
убивайки се ден и нощ,
смъртта не ще познае.

© Георги Видинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??