Убиваш ме!
Колко ли струва да имам,
колко ли струва да дам?
С какво да забравя за тебе?
Къде да си дам любовта?
Убиваш ме!
Проклета да бъде пръстта на земята!
Проклет и да бъде студеният камък!
Защо само цвете ти нося?
А как пак да ти дам любов?
И сутрин нов е до мен,
него ли да гледам с любов?
Или може би този от утре?
Или онзи от вчера, или онзи след ден?
Убиват ме!
Проклета да бъде пръстта на земята!
Проклет и да бъде студеният камък!
Защо само цвете ти нося?
А как пак да ти дам любов?
Друг виждам и днес отново,
но този път не, не ми стига...
и искам сега ,и искам, и знам,
при теб идвам, бързам за там!
Убиваш ме!
© Гихйх Фхлкйхо Todos los derechos reservados