23.10.2008 г., 17:39 ч.

Убиваш ме 

  Поезия » Любовна
1010 0 3

Убиваш ме!

Колко ли струва да имам,
колко ли струва да дам?
С какво да забравя за тебе?
Къде да си дам любовта?

 

Убиваш ме!

 

Проклета да бъде пръстта на земята!
Проклет и да бъде студеният камък!
Защо само цвете ти нося?
А как пак да ти дам любов?

 

И сутрин нов е до мен,
него ли да гледам с любов?
Или може би този от утре?
Или онзи от вчера, или онзи след ден?

 

Убиват ме!

 

Проклета да бъде пръстта на земята!
Проклет и да бъде студеният камък!
Защо само цвете ти нося?
А как пак да ти дам любов?

 

Друг виждам и днес отново,
но този път не, не ми стига...
и искам сега ,и искам, и знам,
при теб идвам, бързам за там!

 

Убиваш ме!

© Гихйх Фхлкйхо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??