24 jun 2007, 13:37

Убиваш всичко женско в мен... 

  Poesía
481 0 1

убиваш всяко женско чувство в мен...
 стоиш дори не ме целуваш...
казваш ми "обичам те!" но ден
и после да си отидеш жадуваш...



ти отнемаш ми женствеността
не се чувствам нито хубава нито пък желана
разбира се отричаш с любовта
но в мен убиваш ти жената


и ето днес пак не ме желаеш...
каква съм?! грозна може би
аз знам за чувствата ми ти не хаеш
но жена по дяволите съм разбери

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Някой ще чуе думите ти без дори да има нужда
    да говориш. Направи ми впечетление.
Propuestas
: ??:??