23 may 2023, 12:59

Уча се да живея без теб 

  Poesía » De amor
246 0 0

И всеки ден за мен си по красива.

Желая те по силно от преди.

А искаш аз да го подтисна.

И казваш от това се чувстваш зле,че те боли.

А огън имам в душата,разкъсваш ме и нощ и ден.

Преструвам се,че вече нищо няма,а болка тлее вътре в мен.

Не мога от годините си да отнема.

Не мога друг да бъда аз.

Но мога с теб да остарея.

Сърце,душа,живот под твоя власт

Денят минава като в хипноза.

Ноща очаквам за да бъда с теб.

В съня ми си така прекрасна.

С теб съм, и съм окрилен.

А сутринта отново рутината стара,кафе,цигара,самота.

Оглеждам се , а теб те няма.

И липсата превръща се в сълза.

 

© Константин Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??