Ухае бельото на грях...
с парфюм от докосвания
горчиви... - дъщери на
нощите, в които не спях!
Докосвания... диамантено
сиви... Умират по тялото
пера от сатен - желания
дяволски ги убиват...
Желания... за допир кадифен,
от теб нежност да отпиват!
Устните... Не е това по тях
червило... Попитай за раните
онази... съпругата... и
твоята целувка, от която се е
изтрило... Питай я!
До кога ще съм "другата"...!?
© Андреа Емилова Todos los derechos reservados