31.08.2008 г., 13:03 ч.

Ухае бельото на грях... 

  Поезия » Любовна
1054 0 26
 Ухае бельото на грях...

 

Ухае бельото на грях...

с парфюм от докосвания

горчиви... - дъщери на

нощите, в които не спях!

Докосвания... диамантено

сиви... Умират по тялото

пера от сатен - желания

дяволски ги убиват...

Желания... за допир кадифен,

от теб нежност да отпиват!

Устните... Не е това по тях

червило... Попитай за раните

онази... съпругата... и

твоята целувка, от която се е

изтрило... Питай я!

До кога ще съм "другата"...!?

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??