13 sept 2012, 20:18

Ухаеш... 

  Poesía » De amor
568 0 0

Ухаеш страстно.

Опияняваш ме със дъх сега.

Но всичко тук е толкова опасно...

Недей да идваш във нощта...

 

Ухаеш на промяна.

Усещам - идва бавно тя.

А болката я няма.

Лети и моята, и твоята душа.

 

Ухаеш толкова различно.

На искреност и топлина.

И всичко става неприлично...

И шепнеш ми, че съм една...

© Мария Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??