Дали те ухажвам със поезия?
Похвати други не познавам.
Думите по листите пилея ги...
Наричам си желания...
Флиртувам със лирически герой,
почти изглежда като теб.
Поглъща ме фантазията,
в безмерен хаос се превръщам...
Забравям, че си истински
и просто те прегръщам...
Значки заших си на палтото.
Косата си забравих да подстрижа.
Стъпвам по облачна постеля,
мъгла в очите се разстеля.
Дали те ухажвам със поезия?
Изчервена си признавам...
Да, така е!
12 Феврувари 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados