12.02.2020 г., 17:40 ч.

Ухажвам ли те 

  Поезия » Любовна
776 1 2

УХАЖВАМ ЛИ ТЕ

 

Дали те ухажвам със поезия? 
Похвати други не познавам. 
Думите по листите пилея ги... 
Наричам си желания...

 

Флиртувам със лирически герой, 
почти изглежда като теб. 
Поглъща ме фантазията, 
в безмерен хаос се превръщам...
Забравям, че си истински
и просто те прегръщам...

 

Значки заших си на палтото. 
Косата си забравих да подстрижа. 
Стъпвам по облачна постеля, 
мъгла в очите се разстеля. 

 

Дали те ухажвам със поезия? 
Изчервена си признавам... 
Да, така е!

 

12 Феврувари 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??