3 sept 2020, 15:01  

Улична лампа 

  Poesía » De amor
508 0 0

Облегнах се на улична лампа и замечтах.
Падна звезда, затворих очи и теб си пожелах.
Отварям очи, пада още една,

затварям, пак теб си пожелавам.


Поглеждам и виждам те до мен да стоиш,

звездите броиш и намигваш ми.

Тихо аз казвам ти " Здрасти, любими!".

Вятър подухва, а ти си мълчиш.

 

С поглед пронизваш ме

и леко усмихнат си.

Прошепваш "обичам те"

и пада звезда номер три.

 

Към мен приближаваш

и нежно целуваш ме.

Ръка ми подаваш

"Нека танцуваме!"

 

Под лампата светеща

дори и до мен да си,

падне ли следваща,

поредно желание пак ще си Ти.

© Фатиме Шахин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??