Облегнах се на улична лампа и замечтах.
Падна звезда, затворих очи и теб си пожелах.
Отварям очи, пада още една,
затварям, пак теб си пожелавам.
Поглеждам и виждам те до мен да стоиш,
звездите броиш и намигваш ми.
Тихо аз казвам ти " Здрасти, любими!".
Вятър подухва, а ти си мълчиш.
С поглед пронизваш ме
и леко усмихнат си.
Прошепваш "обичам те"
и пада звезда номер три.
Към мен приближаваш
и нежно целуваш ме.
Ръка ми подаваш
"Нека танцуваме!"
Под лампата светеща
дори и до мен да си,
падне ли следваща,
поредно желание пак ще си Ти.
© Фатиме Шахин Все права защищены