24 mar 2007, 17:48

Умирайки, Си Трън В Очите Им 

  Poesía
711 0 2

Живя във свят, във който не успя,
и със мечти, които не разбра.
Вървя по пътища, които сам рушеше,
строи любов... и нея сам разби!

Пътеката... от ярка светлина,
отведе те... към друга слепота.
До края си живя така...
И сам избра своята съдба...

Далече... от стадата със пастир,
направи... свой си манастир...
Бе този, който никой не разбра.
Да! Лично техния си - Сатана!

© Антон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??