16 sept 2012, 20:09

Умиране със залеза 

  Poesía
534 0 4

---

 

По зъберите залезът кърви,

нощта е притъмняла в страшно тихо

и само силуети на треви

напомнят за предишни Нойски щрихи.

 

Изчезнала е капката покой,

в която се пречистваше сърцето,

а залезното кърваво око

побира всеки вик и чувство клето.

 

И боса, по планинските била

започвам пътешествие безсънно -

останахме с небето без крила

на залеза в пресъхналото дъно...

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??