24 feb 2008, 15:22

Умора 

  Poesía » Otra
493 1 2
 

УМОРА

 

Уморих се да мисля за някого.

Уморих се да слушам това,

което, обърнато в стойност,

има много ниска цена.

 

Уморих се от всякакви теми.

Уморих се от дългите дни.

Дни, в които понякога мислех

за пресилени, жалки съдби.

 

Уморих се от  толкоз познати.

Уморих се от всичко сега.

Интересен, но някак фалшив

ми се струва дори и света.

 

Уморих се от разни съмнения.

Уморих се от таз добрина.

Тя понякога толкоз ми пречи

и затуй уморен съм сега.

 

Уморих се от бързане вече.

Уморих се от толкоз неща.

Искам малко да бъда спокоен!

От умора дори ще мълча.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Уморен си...и тъжен...!Желая спокойствие.
    хубав стих! с обич, Иван.
  • Докосна ме и мен с тази умора,която и на мен понякога много тежи!Прекрасен стих,както винаги!Поздрав от мен!
Propuestas
: ??:??