Уморен
Уморен от самота,
тъжен, беден, без обич,
затънал в безнадеждие.
Безкъсметен скитник
водил битки със себе си
и със света...
Странникът с кърпеното сърце,
копнеещ, жадуващ, търсещ.
Изплакал болката
в една проронена сълза.
Уморена дими цигарата
замерила пропуканата тишина.
Той е самотният странник
с кърпеното сърце,
уморен от живота...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados