12 nov 2016, 22:08

Уморих ли се!? 

  Poesía » Filosófica
402 2 3

Уморих ли се силна да бъда,

страхът да възпирам в мен

и в бермерни пътеки да тъна,

поела в светлият ден...

 

Уморих ли се обич да търся

в света от любов сътворен 

и с устни присвити да тръпна,

когато я няма край мен...

 

Уморих ли се

далеч от поквара да бягам

и все да се лутам сама,

наужким да имам другари,

за правда света да зова...

 

Уморих ли се

със себе си понякога да бъда зла

и своя бяг умишлено да спирам

и в търсене на залез от тъга,

да чувствам бавно как умирам...

© Мария Пелагиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Предполагам, че повечето от нас са се чувставли по този начин. Но дори и да сме се уморили, трябва да продължаваме напред. Поздрави!
  • Умори се, но друг път няма! Харесах!
  • И аз се питам същото...Уморих ли се...
    Поема и песен за душата...
Propuestas
: ??:??