Колко нощи аз не спя?
Мисля все за любовта.
Мисля все за онзи ден,
в който ще се появиш пред мен.
Чакам твоя зов сега!
Ти си моята мечта,
моят път към радостта
и луната във нощта.
Пак ли аз ще съм сама?
Уморих се от това!
Искам да се сбъдне моята мечта,
да съм с теб и любовта.
© Цветомира Тинкова Todos los derechos reservados