Oct 29, 2007, 9:55 AM

Уморих се 

  Poetry
745 0 2
 

 

Колко нощи аз не спя?

Мисля все за любовта.

Мисля все за онзи ден,

в който ще се появиш пред мен.

 

Чакам твоя зов сега!

Ти си моята мечта,

моят път към радостта

и луната във нощта.

 

Пак ли аз ще съм сама?

Уморих се от това!

Искам да се сбъдне моята мечта,

да съм с теб и любовта.

© Цветомира Тинкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??