17 may 2007, 9:49

УМОРИХ СЕ 

  Poesía
689 0 8
 

Уморих се да чакам с надежда.

Разпилени мечти да събирам.

Да копнея за спомен пресъхнал.

Да се раждам и пак да умирам.

Уморих се с копнеж да заспивам,

за любов да бленувам в безкрая,

да протягам ръце и преливам

от нестихнали страсти в омая.

Уморих се да търся в сърцето

искрица от огън запален,

да претърсвам душата, където

свети стария спомен - забравен!

Уморих се от всичко...

и от теб и от мен...

   Уморих се...

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??