15 sept 2007, 16:01

умряло от ония, любещите 

  Poesía
491 0 0
 

Счупена саксия,

изпусната любов.

Потънала гемия,

а в сърцето само ров.

 

 

 

 

Счупена саксия -

цвете, умряло от любов

и умряло от ония,

любещите, в сетния им зов...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??