12 mar 2017, 19:39

Unknown 

  Poesía » Verso libre
228 0 0

Романсът убива

твоите хубави ириси,

напомня на нашето

детство. 

Глътнах хапчето

на непознатото,

сега очаквам ти

да се появиш отнякъде.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??