15 nov 2016, 21:52

Упование 

  Poesía » Otra
362 0 0

Упование
 

Върху страшните, остри бодли
покарват обагрени цветове.
Мисли, обсебващи мрака,
крепят вълчия студ.


Сляпа е надеждата,
вярва единствено глупакът.
Не го вини...!
Ще затаи в себе си омраза.


В този лабиринт на времето
всяко камъче познато е.
А истината – в бездна на забравата...
там, където гори една сълза.

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??