15.11.2016 г., 21:52 ч.

Упование 

  Поезия » Друга
361 0 0

Упование
 

Върху страшните, остри бодли
покарват обагрени цветове.
Мисли, обсебващи мрака,
крепят вълчия студ.


Сляпа е надеждата,
вярва единствено глупакът.
Не го вини...!
Ще затаи в себе си омраза.


В този лабиринт на времето
всяко камъче познато е.
А истината – в бездна на забравата...
там, където гори една сълза.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??