18 nov 2013, 18:17

Уроците си ги уча с любов 

  Poesía » Otra
388 0 0

Уроците си ги уча с любов
 

Уроците си ги уча с любов.
С грешките и с поуките.

След тежките разпятия,
през чистилища
се завръщам в изкупления.
Вървя през времето.
Дните смело троша,
нощите изплаквам.
И в търсене на истини
разпиляни прогледнах
и с въглен ги написах.
Омразата зарових сам,
остана ми само отдаването.
На пътя съм. Жаден пия живот.
С вяра и с надежда.
И с теб. Само с теб.

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??