Уроците си ги уча с любов
Уроците си ги уча с любов.
С грешките и с поуките.
След тежките разпятия,
през чистилища
се завръщам в изкупления.
Вървя през времето.
Дните смело троша,
нощите изплаквам.
И в търсене на истини
разпиляни прогледнах
и с въглен ги написах.
Омразата зарових сам,
остана ми само отдаването.
На пътя съм. Жаден пия живот.
С вяра и с надежда.
И с теб. Само с теб.
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены