3 nov 2008, 11:03

Усещам всяка твоя мисъл 

  Poesía » De amor
1516 0 12

           Усещам всяка твоя мисъл

 

Усещам всяка твоя мисъл,

когато близо си до мен.

Не зная кой така ме е орисал.

Проклятие ли е или пък дар благословен.

 

Не трябва да те питам, за да зная

какво в душата си таиш.

Намеря ли в очите ти безкрая,

разбирам щaстие ли е или тъжиш.

 

Където и да се намираш, зная,

че жив е в тебе старият копнеж,

че ще ни свързва даже и след края

и никога не ще ме предадеш.

 

2007 год.

гр. Айтос

 

© Марин Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??