Усещане
Тупкането лудешко вляво
пулсира в щуро усещане.
Усещането за вълшебство
което пали огнище и лято.
То препъва времето и пие жадно,
пие мистичност, слънце и любов.
Това е усещането за теб...
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados