24 may 2009, 15:56

Усещане 

  Poesía » De amor
630 0 0

Усещане

 

Нецелунати устни,

трeперещи сладко,

изглеждащи тей вкусни.

Очи невидени,

към простора все гледат,

и толкоз печални и тъжни, колкото засмени.

Две ръце,

в мрака милващи едно лице.

Треперещи, парещи и горещи,

копнеещи за нещо страстно,

след бурна вечеря на свещи.

И сърца две... разделени,

кървящи, крещящи, сломени.

Чакащи своите срещи омайни,

хубави, сладки... макар краткотрайни.

© Силвия Янчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??